GépÁSZ   Műszaki vizsga   Eredetiségvizsgálat   Kategóriák   Akció   Flotta szolg.   Kapcsolat   Galéria
Home Itt van most: Honlap

Online szervízbejelentő

Rendelje meg szervízszolgáltatásunkat online. A beérkezést követően munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

szervízbejelentő

Bárdi Autó webshop

Számítsa ki körülbelüli alkatrészköltségét a Bárdi Autó alkatrészkeresőjének segítségével.

Bárdi Autó webshop

Kérdése van? Hívjon!

Tel:
+36/56/220-379
+36/56/220-739
+36/20/51-00-292

Skype:
töröcsik laszló

Skype Me™!

Nyitvatartási idő:
hétfőtől péntekig
7.00-tól 16.00-ig

Bemutatkozás PDF Nyomtat Email
 • kipufogók, katalizátorok, lambda szondák
 • tárcsafékbetétek, féktárcsák
 • lengéscsillapítók
 • gumiabroncsok
 • motorolajok
 • műszaki vizsgáztatás és felkészítés
 • futóművek, féltengelyek
 • inteligens motordiagnosztika
 • akkumulátorok
 • klímaberendezések
 • zöldkártya
 • flottakezelés


Előzetes bejelentkezés nélkül jól képzett szakemberek a gyártói technológiai utasításoknak megfelelően végzik a gyors javításokat, minimális várakozási idő mellett, olcsó fix, csomagban kezelt beszerlési árakkal. Ezekkel az érvekkel jellemezhető az GÉPÁSZ autószerviz filozófiája.

Az okosan felépített logisztikai rendszernek köszönhetően az GÉPÁSZ autószerviz szinte az összes autómárkához és modellhez kínál minőségi a gyárival egyenértékű alkatrészeket melyeket azonnal, vagy rövid szállítási határidővel rendelkezésre tudja bocsátani.

Speciális szaktudásunk, modern berendezéseink és kitűnő műszerezetségünk valamint a jól szortimentált helyi raktárkészletünk teszi lehetővé, hogy gépjárműtípustól függetlenül magas színvonalon, rövid határidő alatt vállalhassunk minden olyan javítást, alkatrészcserét és időszakos szervízelést aminek folyamatát a gépjármű tulajdonosa - előzetes árajánlat jóváhagyása után - maga is a helyszínen nyomonkövetheti. Célunk a gépjármű gyári, eredeti műszaki állapotának visszaállítása.

A koncepció tehát az ügyfél bizalmának megszerzése. A speciális tudásanyag, a rugalmasság, a kiemelt ügyfélközpontúság és a versenyképes árak is mind ezt hivatottak bizonyítani.


A következő tevékenységi területeken célozzuk meg a piacvezető szerepet: motordiagnosztika, olajcsere, gumiabroncs, fékrendszer, futómű, időszakos szervizelés, kipufogó  rendszer, klímakarbantartás, zöldkártya, műszakivizsgára való felkészítés, stb. Természetesen a már most is kitűnő szaktudással rendelkező szerelő kollégák oktatása is a legfontosabb fejlesztések között szerepel. A higénia, a tisztaság  valamint az egységes arculat is a már bevált nyugateurópai koncepció része. Az elmúlt években olyan összetett tudásanyaggal, beszállítói és partnerkapcsolattal gazdagodtunk, amely lehetővé teszi, hogy minden nálunk elvégzett szolgáltatásra és a gyárival egyenértékű minőségi alkatrészre - a jogszabálynak is megfelelő, hosszútávú - a gyári garancia megtartása mellett - jótállást biztosíthassunk.

A fogyasztói elvárásokban az elmúlt évek során bekövetkezett jelentős változásokra az GÉPÁSZ autószerviz kizárólag prémium termékek importőreivel kialakított (BOSCH, , , GATES, MONROE, TEXTAR, BOSAL, SKF, FEBI, MANN FILTER, stb.) szoros együttműködéssel és a nagy mennyiségi volumen adta beszerzési erővel - kedvező árak - válaszol.
Meggyőződésünk, hogy elsősorban az ügyfél iránt tartozunk felelőséggel. Fontosnak érezzük, hogy ügyfeleink mindig gyors és kiváló minőségű kiszolgálásban részesüljenek. Megköveteljük magunktól a mindenkori tisztességes és átlátható tesztelési és javítási munkálatokat és árazási gyakorlatot. Igyekszünk, hogy szervizünk barátságos légkörével is erősítse a minőségi szerviz alkotta kellemes képet; nálunk mindig megrendelőink és gépjárműveik biztonságossága az első.

Legjobb képességeink szerint igyekszünk csökkenteni a költségeket és növelni a hatékonyságot a szervízelésben és kapcsolattartásban. Tesszük mindezt annak érdekében, hogy ügyfeleinknek a lehető legtöbbet nyújtsuk pénzükért.

Szervezetünk csapatként dolgozik, de önálló egyéniségekből áll, akiket mindenki tisztel és becsül. Kötelességünknek érezzük, hogy biztosítsuk az előrelépést és a személyes fejlődést minden egyes dolgozónk számára, csak úgy, mint a stabilitást és munkájuk megfelelő javadalmazását. Cégünk felelősségének érzi, hogy tisztességes és biztonságos munkakörülményeket teremtsen, valamint biztosítsa a továbbképzést minden alkalmazottjának. Alapvető fontosságúnak tartjuk, hogy szakmailag képzett és ambiciózus elöljárókat jelöljünk ki, akik vezetőként jól megállják a helyüket.

Sokan, kizárólag a legalacsonyabb árajánlat alapján döntenek a szervizek kiválasztásánál ami - a szolgáltatásoktól való eltérések, az alkatrészek minősége, a hatékonyság, a minőségi normáknak való megfelelés hiánya, vagy a határidők be nem tartása miatt - sok esetben jóval magasabb végleges árat eredményez. Fontos, hogy az ár/érték arány - és ne a legalacsonyabb ár - alapján történjen a szerviz kiválasztása. Az ár és az érték megfelelő arányáról pedig abban az esetben beszélhetünk, ha az elvégzett munka megfelel a céljának, kielégíti a használó igényeit, és teljes élettartamára vonatkozóan képes megőrizni a minőség és a költségek egyensúlyát. A gépjármű biztonságának valamint az élettartam alacsony szintje nemcsak hogy megnöveli az ügyfél költségeit, de a vállalkozás jó hírnevét is aláássa.

A jövőbeni célunk továbbra is az, hogy folyamatos expanzió mellett abszolút piaci és jogkövető magatartást tanúsítsunk valamint kizárólag a gyártói technológiai utasítások szerinti javítást végezve garantálhassuk a minőségi járművek tulajdonosainak messzemenő elvárásait, a gyári garanciális feltételek megtartása mellett.

 

Üdvözlettel:Törőcsik László

 

autómentésAutómentés

Hívjon +36-30/967-94-23 telefonszámon!

Autómentés 0-24 h –ig. Rendkívül kedvező áron !!!
Üdvözlettel :Szalai Károly