GépÁSZ   Műszaki vizsga   Eredetiségvizsgálat   Kategóriák   Akció   Flotta szolg.   Kapcsolat   Galéria
Home Itt van most: Honlap Flotta szolg.

Online szervízbejelentő

Rendelje meg szervízszolgáltatásunkat online. A beérkezést követően munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

szervízbejelentő

Bárdi Autó webshop

Számítsa ki körülbelüli alkatrészköltségét a Bárdi Autó alkatrészkeresőjének segítségével.

Bárdi Autó webshop

Kérdése van? Hívjon!

Tel:
+36/56/220-379
+36/56/220-739
+36/20/51-00-292

Skype:
töröcsik laszló

Skype Me™!

Nyitvatartási idő:
hétfőtől péntekig
7.00-tól 16.00-ig

Flotta szolgáltatás PDF Nyomtat Email

Tisztelt Ügyfelünk, leendő Partnerünk!

A megszerzett piaci versenyelőny megtartása, indokolttá teszi, hogy a piaci versenyképesség növelését alapvető fontosságú témaként kezeljék a cégtulajdonosok, cégvezetők.
Ennek egyik formája a szükséges működési költségek optimalizálása.

Gépjárműparkot üzemeltető vállalkozások költségvetésében jelentős tényező a járművek fenntartási és üzemeltetési költsége. Ennek racionalizálására, a legkisebb költséggel járó gépjárműfenntartásra kínálunk egy újszerű alternatívát. Kérjük, szánjon néhány percet idejéből arra, hogy elolvassa rövid ismertetőnket.

Egy gépjármű flotta üzemeltetésénél az alapvető szempontok:

 • A járművek lehető legjobb kihasználtsága.
  Az üzemeltető számára a jármű akkor hoz hasznot, ha fuvarfeladatot teljesít, illetve az adott szolgáltatás végzéséhez bármikor, üzembiztosan használható. Minden meghibásodás, illetve a javítóműhelyben töltött idő veszteséget jelent a kihasználhatóság területén. Amennyiben ez az idő csökkenthető, a leállás időpontja tervezhető - értelemszerűen javul a jármű kihasználtsága, ami egyértelmű gazdasági haszonnal jár.

 • A járműflotta gazdaságos üzemeltetése.
  A gazdaságos üzemeltetés első alapvető feltétele a rendszeres, gyári előírásoknak megfelelő karbantartás. Ennek elmulasztása nemcsak közlekedésbiztonsági kockázatot hordoz magában, hanem súlyos pénzügyi következményei is lehetnek. Az olajcserék elmulasztása, nem megfelelő teljesítményszintű olajok használata a fődarabok idő előtti kopását, elhasználódását eredményezhetik. A szennyezett levegőszűrő betét indokolatlan többletfogyasztást, az eltömődött olajszűrő - a megkerülő szelep miatt - indokolatlan motorkopást eredményezhet.

A futóműalkatrészek kopása természetes módon megváltoztatja a futómű-geometriát - aminek következményeként a drága gumiabroncsok rendellenesen kopnak, így azok futásteljesítménye jelentősen csökken. Ugyanilyen módon az elhasználódott lengéscsillapítók a gumiabroncsok fokozott kopásán túl - közlekedésbiztonsági kockázatot is hordoznak.

A fékrendszer gyorsan kopó alkatrészeinek idejében történő cseréje (fékbetétek, fékpofák) nem csak a közlekedés biztonságát szolgálják, hanem megkímélik az üzemeltetőt egy költséges és indokolatlan féktárcsa vagy fékdob cserétől.

Az üzemeltetési költségek túlnyomó többségét az üzemanyag-felhasználás teszi ki. Korszerű, gyárilag adalékolt kenőanyagok alkalmazásával a járművek üzemanyag-fogyasztása bizonyítottan és mérhetően 5-8 %-al csökkenthető. Egy járműflotta éves üzemanyagköltségének ismeretében ez a megtakarítás igen jelentős összeget jelent.

 

 

Mit jelent ez egy flotta üzemeltető számára?

 • A kötelező szervizen megjelenő járműveken minden esetben egy ingyenes, átfogó diagnosztikai vizsgálatot hajtunk végre. A felvett diagnosztikai lap egy példányát az Ön gépjármű ügyintézője természetesen megkapja, pontos képet kap a jármű műszaki állapotáról. Abban az esetben, ha járművei pontosan és rendszeresen igénybe veszik szervizszolgáltatásunkkal járó diagnosztikai átvizsgálásokat, megelőzhetjük a váratlan meghibásodásokat, járművenként pontos képet kaphatunk annak műszaki állapotáról, tervezhetjük azokat az időigényes javításokat, amelyek még a valódi meghibásodás előtt beilleszthetőek az Önök terveibe, menetrendjébe.

 • A diagnosztikai lapon felsorolt vizsgálatok több esetben jóval szigorúbbak a járműgyártó által előírt kötelező átvizsgálásoknál. Mivel az GÉPÁSZ minden olajcsere szerviznél elvégzi a vizsgálatot, az Ön jármű ügyintézőjének csak az a feladata, hogy a diagnosztikai lap, telefonhívás vagy személyes egyeztetés alapján elbírálja, hogy az aktuális javítást időszerűnek tartja-e, ütemezi másik időpontra, elfogadja-e árajánlatunkat, stb.

 • A megrendelt, illetve a gyári szervizkönyvben előírt tevékenységen túl az Ön vagy képviselője tudta, beleegyezése nélkül semmilyen javítást nem végzünk járművén. Mindegyik kiszerelt alkatrészt megőrizzük, Ön természetesen megtekintheti, illetve elviheti a régi alkatrészt, illetve a beépített cseredarab csomagolását.

 • A gyorsszerviz tevékenysége minden ügyfelünk számára azt jelenti, hogy várakozás nélkül, azonnal elvégezzük a szükséges javítást. Ezen túl természetesen rugalmasan tudunk alkalmazkodni az Ön tevékenységéhez, tervezni tudjuk a szükséges leállást, optimalizálni a műhelyben töltött állásidőt, előzetes jelzése alapján soron kívüliséget biztosítunk a javításban.

 • Árképzésünk alapja az átláthatóság, mivel fix árakon dolgozunk, függetlenül attól, hogy a javítás időszükséglete a tényleges javítás elvégzésekor mekkora. A mellékletben szereplő táblázatban megtekinthetőek a gumiszerelésre és az olajcsere csomagokra vonatkozó fix áraink.
  Az egyéb javítások és beavatkozások árai is rögzítettek, azonban a szakma bonyolultsága, a járműtípusok magas száma miatt egy rövid ismertetőben ezeket nem lehet korrekt módon ismertetni.
  Célunk és gyakorlatunk azonban az, hogy a maximális pontosság, átlátható rend és tisztaság mellett áraink a márkaszervizek árainál jóval alacsonyabbak legyenek.

 • Áraink és szolgáltatásaink megítélésénél célszerű figyelembe venni azt a tényt, hogy a javítások során felhasznált segédanyagokat (csavarlazító, rézpaszta, speciális kenőanyagok, zsíroldók, tisztítószerek) a korszerű gépjárműjavítás természetes eszközeinek tartjuk, így azokat semmilyen esetben sem számlázzuk a megrendelő felé.

 • Együttműködési szerződésünk megkötése esetén, abban az esetben, ha a megállapodásban szereplő járművek száma 3 db., vagy annál több, - a beépített kenőanyagok, alkatrészek árából és a munkadíj összegéből árengedményt nyújtunk Önnek, mely a számla végösszegének 10%-a.
  Szerződésünkben szeretnénk rögzíteni azt, hogy kapcsolatunk szervezett, az Ön részéről ki a jogosult döntéshozó egy műszaki (anyagi) probléma megoldásában, valamint azt, hogy adott esetben egy a forgalom biztonságára veszélyes járművet - javítás nélkül - csak saját felelősségére állítja forgalomba.


 • A munkadíj árából 10%kedvezményt biztosítunk
 • A beépített alkatrészek árából 10% kedvezményt biztosítunk
 • Évente 2 alkalommal ingyenes,teljes körű gépjármű átvizsgálás
 • Évközben ingyenes fékhatás és lengéscsillapítás mérés
 • Autóját a bejelentés időpontjától számított 24 órán belül fogadjuk
 

autómentésAutómentés

Hívjon +36-30/967-94-23 telefonszámon!

Autómentés 0-24 h –ig. Rendkívül kedvező áron !!!
Üdvözlettel :Szalai Károly